Companie

De unde am pornit

Inca din 2008 am inteles ca inovatia este cheia succesului, iar Yum Software va fi mereu compania care, incurajata de success, va apela la creativitate si noi tehnologii pentru a isi atinge obiectivele.

Cum am pornit

Prin creativitate si suportul nostru tehnic ajutam companiile de marketing digital sa ofere solutii inovative clientilor lor. Focusul Yum Software este pe digital publishing bazandu-ne pe relatiile exceptionale cu partenerii afiliati care au fost consolidate de-a lungul intregii perioade de activitate.

Cu ajutorul parteneriatelor cu agentiile de marketing, Yum Software reuseste sa ofere cele mai bune solutii software pentru advertiserii contractati, asigurandu-se ca intotdeauna vor fi satisfacuti de alegerea facuta.

Crestere in timp

In Romania suntem formati din mai multe echipe care se ocupa de livrarea contentului si numeroase departamente de suport pentru aceste echipe.

Din aceste echipe fac parte Email Specialists, Network Engineers, Sys Admins, Software Developers, R&D Specialists, fiecare fiind un adevarat expert in domeniul sau. In sustinerea procesului de Email Delivery exista departamentele de suport: Tech Resources, Online Marketing, Human Resources, Compliance and Delivery Support.

Ce am realizat

Suntem responsabili de promovarea clientilor nostri din advertising prin parteneriatele cu companiile de marketing si ii asiguram zi de zi prin rezultatele noastre, ca noi reprezentam solutia optima.

Fiecare membru al echipei Yum Software este o personalitate, care printr-o comunicare eficienta face lucruri calitative si ingenioase.